Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Deze scheerervaring bestaat uit een overheerlijke scheerbehandeling met een gezichtsmassage op ‘ouderwetse’ Italiaanse wijze. Dit met alleen maar hoogwaardige scheercremes en aftershaves en oliën van American CREW en Taylor of old bond street en Floid aftershaves.

DHVT heeft 2 scheerbehandelingen in zijn assortiment.
We hebben een eenvoudiger normale scheersessie , tevens is er ook de exclusieve scheersessie met warme doeken en massage. Het laatste is met warme doeken en exclusievere scheercremes/lotions.
De exclusieve behandeling duurt 30-45 minuten. Voor de scheerbehandelingen zijn hele mooie kadobonnen te verkrijgen,erg leuk om kado te geven voor verjaardag of vaderdag.
€30,00

    

 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren